lunes, 28 de octubre de 2013

"Detallets d'història" Els diferents plats del te de la tarda ^^

Hola a tots, en el detallet d'història d'avui parlarem sobre aquests, diferents i variats, plats del famós te de la tarda.

Els diferents plats del te de la tarda








En l'època victoriana era normal que es prengués el te de la tarda acompanyat per diferents plats entre dolços i salats

Es començava menjant els salats on podíem contar amb sandvitxos de salmó, cogombre i formatge, d'ou amb mostassa i creixents, entre altres.

El següent pas es menjar els pastissets:

Els Scones: Panets untats amb melmelada i amb nata.

El pastís de fruites: pastís amb fruita variada.

Els Cupcakes: petits pastissets que es podien cobrir del que es volgués, xocolata, nata, etc.

El Victoria sponge: pastis amb melmelada de maduixa i vainilla.

També hi havien dolços típics d'escòcia:

Millionaire's shortcake: galeta de mantega recoberta de caramel i xocolata amb llet.


Tot això acompanyat d'una bona tetera i tasses de te on se s'hi servia el te, també hi solien posar sucre i llet.

Espero que us hagi agradat el dolç detallet d'avui i ens veiem la setmana que bé amb un nou detallet d'història sobre l'època victoriana.

Salutacions. ^^



No hay comentarios:

Publicar un comentario