lunes, 3 de febrero de 2014

"Detallets d'història" Mini sèries d'època que no us podeu perdre PART 3

Hola a tots, en aquesta entrega dels "Detallets d'història" us torno a portar un recull de mini sèries que heu de veure si o si so us agraden les sèries d'època.

En aquest recull hi ha autors tan reconeguts com: Elizabeth Gaskell i Charlotte Brontë.


Mini sèries:

Cranford



Narra l’historia de la vida quotidiana de la gent de Cranford. Parla sobretot de les germanes Matty i Deborah i les seves amigues, entorn la gent i els esdeveniments que passen a Cranford, una poble de l'any 1840.

Es una mini sèrie de 5 episodis i una continuació, que es diu Retorn a Cranford, de 3 episodis.

Es una mini sèrie entranyable, divertida i dramàtica. Enganxa de seguida amb la narració tranquil·la de la vida de la gent de Cranford, com viuen, el que els hi passa a les dos germanes i tota la relació entre els personatges.


L'ambientació es excel·lent, hi ha cada un dels detalls perquè et mostrin la vida de la gent d'aquella època. Us la recomano ferventment si voleu passar uns bons moments.


Jane Eyre




Després de passar una mala infància en un orfenat, Jane Eyre accepta una feina d'institutriu, d'una nena francesa, a la fosca i aïllada mansió Thornfield Hall. Allà Jane s'enamora del senyor Rochester, l'amo de la casa. Jane, poc a poc, anirà descobrint els inquietants secrets de la mansió.

Es una mini sèrie de 4 capítols.

Aquesta adaptació segueix fidelment l'obra de Charlotte Brontë, la caracterització dels personatges es excel·lent i es pot veure perfectament la relació dels personatges. L'entorn, el vestuari i la banda sonora son meravellosos.

Representa molt fidelment tota la vida de Jane Eyre, des de l'infància fins al romàntic final, en definitiva es una sèrie que us encantarà.

Espero que us hagi agradat el meu recull de mini sèries d'aquesta nova entrada i seguiu les futures sèries que penjaré en el recó de "Detallets d'història".


Salutacions. ^^

No hay comentarios:

Publicar un comentario