Hola a tots, en el
detallet d'història d'avui parlarem sobre aquests, diferents i variats, plats
del famós te de la tarda.
Els
diferents plats del te de la tarda
En
l'època victoriana era normal que es prengués el te de la tarda acompanyat per
diferents plats entre dolços i salats.
Es
començava menjant els salats on podíem contar amb sandvitxos de salmó, cogombre
i formatge, d'ou amb mostassa i creixents, entre altres.
El
següent pas es menjar els pastissets:
Els
Scones: Panets untats amb melmelada i amb nata.
El
pastís de fruites: pastís amb fruita variada.
Els
Cupcakes: petits pastissets que es podien cobrir del que es volgués, xocolata,
nata, etc.
El
Victoria sponge: pastis amb melmelada de maduixa i vainilla.
També
hi havien dolços típics d'escòcia:
Millionaire's
shortcake: galeta de mantega recoberta de caramel i xocolata amb llet.
Tot
això acompanyat d'una bona tetera i tasses de te on se s'hi servia el te, també
hi solien posar sucre i llet.
Espero
que us hagi agradat el dolç detallet d'avui i ens veiem la setmana que bé amb
un nou detallet d'història sobre l'època victoriana.
Salutacions.
^^
No hay comentarios:
Publicar un comentario