sábado, 2 de agosto de 2014

"Detallets d'història" Pàgines web que m'encanta visitar i que recomano!!! :3

Hola a tots, en el "Detallet d'història" d'avui faré una cosa diferent. Al llarg del temps he anat visitant varies webs i blocs d'allò més interessants en els quals he pogut aprendre molt o trobar molt bona informació.





Puntualment en la secció de "Detallets d'història" aniré penjant els enllassos a aquestes webs perquè crec que contenen informació molt interessant sobre coses de l'època victoriana entre altres coses.

Comencem amb la Societat Victoriana Augusta, en aquesta web hi ha moltíssima informació sobre l'època victoriana i a més a més són un grup de recreació històrica. No dubteu a fer-hi un cop d'ull.

http://www.sociedadaugusta.com/

La següent es el bloc Crónicas en ferrocarril, un bloc magnífic on hi podeu trobar multitud de ressenyes de llibre, pel·lícules i sèries que són una delícia. Aquí també hi ha bastantes curiositats i a vegades hi publiquen concursos d'allò més interessants. Així que la recomano moltíssim.

http://cronicasenferrocarril.blogspot.com.es/

En aquesta web podeu trobar moltíssimes coses relacionades amb el món de Jane Austen, en Hablando de Jane Austen s'hi poden trobar notícies i esdeveniments relacionats amb l'autora així com tot sobre la seva vida i les seves obres. 

http://hablandodejaneausten.com/


Hi ha moltíssimes webs on s'hi pot trobar informació d'allò més interessant sobre aquesta època, que a mi personalment les trobo fascinants. Gaudiu d'aquestes interessantíssimes webs on s'hi veu l'empremta d'aquella època.




No hay comentarios:

Publicar un comentario