lunes, 18 de noviembre de 2013

"Detallets d'història" Presento l'editorial " D'Época"

Hola a tots, avui en comptes de fer un petit apunt sobre algun aspecte de l'època victoriana parlaré sobre una editorial molt bona que vaig trobar fa poc, es tracta de l'editorial "D'Época"

Editorial "D'Época"



Aquesta editorial s'encarrega de recuperar clàssics universals dels segles XVIII, XIX i XX perquè nosaltres els tornem a llegir. Editen llibres meravellosos que pot ser mai van arribar aquí o que van desaparèixer i també amb autors recuperats del Romanticisme, Realisme i el Naturalisme francès, alemany, italià, anglosaxó, rus, etc.

Les seves obres es classifiquen en:

  • Tresors d'època: Joies clàssiques, recuperades o inèdites, principalment del Romanticisme, Realisme, Naturalisme... en especial la literatura Victoriana.

  • Misteris d'època: Novel·les d'intriga i misteri, joies clàssiques recuperades o inèdites.

  • Lettere d'època: Correspondència, obra epistolar o biogràfica de reconeguts autors del segle XVIII i XIX

Es una editorial que cuida molt bé els detalls i la traducció de les seves obres i tenen un catàleg molt complet, us la recomano ferventment perquè tenen obres de molt bona qualitat com:

"Evelina" de Frances Burney, "Ruth" d' Elizabeth Gaskell
 o "Cartas" de Jane Austen.

Aquí us deixo la web oficial perquè vegeu les seves meravelloses obres:


Espero que us hagi agradat aquesta entrada sobre l'editorial, ens veiem amb nous "Detallets d'història" de l'època victoriana i també en començaré a fer sobre l'època de la Regència.

Fins aviat i salutacions. ^^

No hay comentarios:

Publicar un comentario